divendres, 30 de novembre del 2012

Eleccions al Consell Escolar

A partir del 3 de desembre, s’iniciarà el procés electoral, bianual, per renovar els membres dels consells escolars dels centres catalans. Per la seva importància, cal que hi hagi una participació activa ja que hi ha 3 places del sector de l'alumnat per renovar.

L'alumnat (de 3r i 4t d'ESO o d'ensenyaments postobligatoris) interessat haurà de presentar la candidatura a partir del 3 de desembre i fins al 20 de desembre omplint una butlleta que trobaran a la secretaria del centre.


Si necessiteu més informació adreceu-vos al/a la  vostre/a  tutor/a o consulteu aquesta pàgina web.

dimarts, 20 de novembre del 2012

Oferta provisional de Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI) 12/13


Us presentem l'oferta provisional de Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI) que s'iniciarà a partir d'aquest mes de desembre de 2012.
Aquests cursos, que estan subvencionats pel Departament d'Empresa i Ocupació i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, es duran a terme a les instal·lacions de Cal Molins i Vapor Llonch de l'Ajuntament de Sabadell. 

L'oferta formativa provisional per aquest any és la següent:

         · Auxiliar de Reparació i Manteniment de Vehicles Lleugers.
        · Auxiliar de Pastisseria i Fleca.
        · Auxiliar de Fusteria i Instal·lació de Mobles.
        · Auxiliar d'Indústries Gràfiques i Serigrafia.
Les persones interessades que vulguin inscriure's han de complir els següents requisits; Es donarà prioritat a alumnes que no hagin cursat cap PQPI amb anterioritat.
        Tenir entre 16 (durant l'any 2012) i 25 anys, amb preferència els menors de 21 anys.
        No haver obtingut el graduat en ESO.
        Estar Inscrits en al Oficina de Treball de la Generalitat com a demandants d'ocupació.
Si compleixen tots tres requisits hauran de recollir la sol·licitud de preinscripció per les instal·lacions de Cal Molins (Ctra de Calders 32 de Sabadell); entre els dies 26,27,28 i 29 de novembre entre les 16.00 i les 18.30 h.
Allà mateix els donaran dia i hora perquè aportin la sol·licitud de preinscripció i la següent documentació, que poden anar preparant:
Fotocòpia del DNI
Fotocòpia Inscripció a la Oficina de Treball de la OTG
Fotocòpia acreditació no superació del Graduat en ESO.
Tota aquesta informació, restarà penjada a: 

divendres, 16 de novembre del 2012

Viatge de final de curs


Ja s'ha passat a l'alumnat el full del primer pagament del viatge de final de curs. Podeu veure'n les característiques des d'aquest enllaç. L'opció de viatge escollida és la decidida a la reunió informativa de mares i pares del dijous 8 de novembre. L'empresa organitzadora és termetours i el seu web és aquest.

Es recorda a les famílies que cal fer el pagament abans del 10 de gener de 2013 i que si en aquesta data no hi ha suficients alumnes per realitzar el viatge, aquest quedaria anul·lat i es procediria al retorn dels diners ja pagats.


dimarts, 6 de novembre del 2012

Reunió d'alumnes per parlar del viatge d'estudis


Reunió convocada el dia 12 de novembre per ajuntar idees sobre coses que es poden vendre per anar al viatge de fi de curs.

Poden anar tots els alumnes interessats i que tinguin alguna proposta.

La reunió serà a les 16:30h.